1st InCoPA 2024

The 1st International Conference on Public Administration 2024 (InCoPA-2024) is scheduled to take place in Katerini, Greece, from May 31st to June 1st, 2024. The primary objective of conference is to offer an international platform for the presentation and publication of the latest scientific research findings in the field of Public Administration.

This conference provides valuable opportunities for delegates to exchange innovative ideas, establish research and business connections, and foster global partnerships for potential collaborations.  We sincerely anticipate that this conference will significantly contribute to the advancement of knowledge in relevant scientific and academic domains.

http://incopa.ihu.gr



Αποτελέσματα επιλογής Μεταπτυχιακών Φοιτητών για το χειμ. εξάμηνο του ακαδ. έτους 2022-23

 

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση αξιολόγησης και επιλογής των υποψηφίων, που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για μια θέση στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) του Τμήματος με τίτλο "Δημόσια Διοίκηση ", για το ακαδημαϊκό έτος 2022-23.

Τα αποτελέσματα σημειώνονται στους πίνακες, που ακολουθούν στο τέλος της ανακοίνωσης και πιο συγκεκριμένα: (α) στον Πίνακα Α, σημειώνονται οι επιτυχόντες αλφαβητικά για το τμήμα των Σερρών, (β) στον Πίνακα Β, σημειώνονται οι επιτυχόντες αλφαβητικά για το τμήμα της Κατερίνης.

Σε περίπτωση που κάποιος από τους επιτυχόντες δεν έλαβε ηλεκτρονικό μήνυμα να επικοινωνήσει με την γραμματεία στο 2321049229 ή  mpa@ihu.gr , ώστε να γίνει διόρθωση  των στοιχείων του.
Οι επιτυχόντες οφείλουν να καταβάλλουν την Α' δόση, ποσό δηλαδή 500€, που αντιστοιχεί στο 50% από τα δίδακτρα του Α' εξαμήνου. Τα δίδακτρα θα καταβάλλονται μόνο μέσω της Τράπεζας Πειραιώς στο λογαριασμό: GR62 0172 2570 0052 5707 2856 880  της Επιτροπής Ερευνών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος. Απαραίτητα στοιχεία για την κατάθεση του ποσού είναι το ονοματεπώνυμο του καταθέτη και η διευκρίνιση ότι πρόκειται για «Α Δόση - 40246 –ΠΜΣ ΔΔ».
Στη συνέχεια πρέπει να αποστείλουν:

 Α) με email μέχρι την Τετάρτη 21/09 το έντυπο 7 (δήλωση ατομικών στοιχείων)  σε μορφή word με τίτλο έγγραφου το όνομα σας (π.χ. Τραμβαλίδου Πόπη.doc)  στη Δ/νση  pms.dioikisi@cm.ihu.gr  για τους φοιτητές από την Πανεπιστημιούπολη των Σερρών και στη Δ/νση   ddkaterini@gmail.com για τους φοιτητές από την Πανεπιστημιούπολη της Κατερίνης ,

Β)  με courier μέσα σε αποκλειστική προθεσμία έως και την Πέμπτη 22/9  στην Δ/νση :

ΔΙ.ΠΑ.Ε Πανεπιστημιούπολη Σερρών

Γραμματεία Όργάνωσης και Διοίκησης

Τερμα Μαγνησίας

62125 Σερρες

Υπόψιν Σεφερίδου Ιωάννας

α) η απόδειξη της κατάθεσης,  β) συμπληρωμένη η δήλωση αποδοχής της ένταξής στο ΠΜΣ, γ) φωτοτυπία της ταυτότητά και δ) 1 φωτογραφία.

 Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήτε με τη γραμματεία του Τμήματος (τηλ. : 2321049165, 2321049229, 6973296363 e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., mpa@teicm.gr, ddkaterini@gmail.com ). Σε περίπτωση, που κάποιος από τους επιτυχόντες δεν ολοκληρώσει την εγγραφή του στις παραπάνω προθεσμίες δεν θα γίνετε δεκτός στο ΠΜΣ.
Καταλήγοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά όλους τους υποψήφιους, που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για το ΠΜΣ του Τμήματός μας και να ευχηθώ "πετυχημένες και ουσιαστικές σπουδές" στους νέους μεταπτυχιακούς φοιτητές μας.

Ο Δ/ντής του Προγράμματος

     Πασχαλούδης Δημήτριος