Αποτελέσματα δεύτερης φασης αξιολόγησης και επιλογής υποψηφίων γι το εαρινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2022-23α

Από το ΔΠΜΣ στη Δημόσια Διοίκηση του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση αξιολόγησης και επιλογής των υποψηφίων, που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για μια θέση στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2022-23.

 

Σε περίπτωση που κάποιος από τους επιτυχόντες δεν έλαβε ηλεκτρονικό μήνυμα να επικοινωνήσει με την γραμματεία στο 2321049229 ή  mpa@ihu.gr , ώστε να γίνει διόρθωση  των στοιχείων του.

 Οι επιτυχόντες οφείλουν να καταβάλλουν την Α' δόση, ποσό δηλαδή 500€, που αντιστοιχεί στο 50% από τα δίδακτρα του Α' εξαμήνου. Τα δίδακτρα θα καταβάλλονται μόνο μέσω της Τράπεζας Πειραιώς στο λογαριασμό: GR62 0172 2570 0052 5707 2856 880  της Επιτροπής Ερευνών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος. Απαραίτητα στοιχεία για την κατάθεση του ποσού είναι το ονοματεπώνυμο του καταθέτη και η διευκρίνιση ότι πρόκειται για «Α Δόση - 40246 –ΠΜΣ ΔΔ».

Στη συνέχεια πρέπει να αποστείλουν:

 Α) με email μέχρι την Τετάρτη 15/02 το έντυπο 7 (δήλωση ατομικών στοιχείων)  σε μορφή word με τίτλο έγγραφου το ονομα σας σας (π.χ. Τραμβαλίδου Πόπη.doc)  στη Δ/νση  pms.dioikisi@cm.ihu.gr  για τους φοιτητές από την Πανεπιστημιούπολη των Σερρών, στη Δ/νση   ddkaterini@gmail.com για τους φοιτητές από την Πανεπιστημιούπολη της Κατερίνης και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για τους φοιτητές από την Πανεπιστημιούπολη της Θεσσαλονίκης.

Β)  με courier μέσα σε αποκλειστική προθεσμία έως και την Παρασκευή 17/2  στην Δ/νση :

 ΔΙ.ΠΑ.Ε Πανεπιστημιούπολη Σερρών

 Γραμματεία Τμήματος Όργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων

 Τερμα Μαγνησίας

 62125 Σερρες

 Υπόψιν Σεφερίδου Ιωάννας

 α) η απόδειξη της κατάθεσης,  β) συμπληρωμένη η δήλωση αποδοχής της ένταξής στο ΠΜΣ, γ) φωτοτυπία της ταυτότητά και δ) 1 φωτογραφία.

  Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήτε με τη γραμματεία του Τμήματος (τηλ. : 2321049336, 2321049229, 6973296363, 6949983823 e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., mpa@teicm.gr, ddkaterini@gmail.com,  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ). Σε περίπτωση, που κάποιος από τους επιτυχόντες δεν ολοκληρώσει την εγγραφή του στις παραπάνω προθεσμίες δεν θα γίνετε δεκτός στο ΠΜΣ.

 Καταλήγοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά όλους τους υποψήφιους, που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για το ΠΜΣ του Τμήματός μας και να ευχηθώ "πετυχημένες και ουσιαστικές σπουδές" στους νέους μεταπτυχιακούς φοιτητές μας.