1st InCoPA 2024

The 1st International Conference on Public Administration 2024 (InCoPA-2024) is scheduled to take place in Katerini, Greece, from May 31st to June 1st, 2024. The primary objective of conference is to offer an international platform for the presentation and publication of the latest scientific research findings in the field of Public Administration.

This conference provides valuable opportunities for delegates to exchange innovative ideas, establish research and business connections, and foster global partnerships for potential collaborations.  We sincerely anticipate that this conference will significantly contribute to the advancement of knowledge in relevant scientific and academic domains.

http://incopa.ihu.gr



Ολοκλήρωση αξιολόγησης υποψήφιων μεταπτυχιακών φοιτητών ακ. έτους 2020-21 (2)

Ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση και επιλογή των υποψηφίων που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για μια θέση στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) στη «Δημόσια Διοίκηση» (τμήμα Κατερίνης), για το ακαδημαϊκό έτος 2020-21.

Για λόγους προστασίας της ιδιωτικότητας, στους πίνακες επιτυχόντων και στους πίνακες επιλαχόντων που ακολουθούν, εμφανίζονται μόνο τα αρχικά των υποψηφίων και τα 3 τελευταία ψηφία του τηλεφώνου τους.

Πίνακας επιτυχόντων φοιτητών και πίνακας επιλαχόντων φοιτητών για το τμήμα της Κατερίνης

Για τη διαδικασία της εγγραφής στο ΠΜΣ στη «Δημόσια Διοίκηση» σημειώνονται τα εξής :

1.  Οι επιτυχόντες οφείλουν να καταβάλλουν την Α’ δόση, ποσό δηλαδή 500€, που αντιστοιχεί στο 50% από τα δίδακτρα του Α’ εξαμήνου. Τα δίδακτρα καταβάλλονται μόνο μέσω της Τράπεζας Πειραιώς στο λογαριασμό: GR62 0172 2570 0052 5707 2856 880 του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ) του ΔΙΠΑΕ. Στην τραπεζική κατάθεση πρέπει να εμφανίζεται το ονοματεπώνυμο του καταθέτη μαζί με τη διευκρίνιση ότι πρόκειται για δόση διδάκτρων για το ΠΜΣ στη "Δημόσια Διοίκηση", π.χ: «ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ….»  ΠΜΣ στη Δημόσια Διοίκηση  Α δόση Α εξαμήνου»

2.  Στη συνέχεια πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Τρίτη 13 Οκτωβρίου και ώρα 15.00:

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν τα παραπάνω έγγραφα δεν αποσταλούν εγκαίρως θα κληθούν οι επιλαχόντες φοιτητές

3.  Ως αποδεικτικό της κατάθεσης των διδάκτρων θα χορηγείται στους μεταπτυχιακούς φοιτητές Γραμμάτιο Είσπραξης από τον ΕΛΚΕ του Ιδρύματος. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα παραλαμβάνουν το Γραμμάτιο Είσπραξης μια εβδομάδα μετά την έναρξη των μαθημάτων. Σημειώνεται επίσης ότι η Β’ δόση των διδάκτρων, ποσό δηλαδή 500€, που αντιστοιχεί στο υπόλοιπο 50% από τα δίδακτρα του Α’ εξαμήνου, σύμφωνα με το άρθρο 18 του οδηγού σπουδών, καταβάλλεται «…μέσα σε προθεσμία 30 ημερών από την έναρξη των μαθημάτων, με την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του ΕΛΚΕ του ΔΙΠΑΕ και την προσκόμιση της σχετικής απόδειξης στη Γραμματεία του ΠΜΣ».

4.  Αν κάποιοι φοιτητές δικαιούνται απαλλαγή διδάκτρων, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στη γραμματεία του τμήματος μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών. Στην περίπτωση που τους εγκριθεί η απαλλαγή, θα τους επιστραφεί η πρώτη δόση των διδάκτρων. Η διαδικασία για την αίτηση της απαλλαγής διδάκτρων, καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

5.  Τα μαθήματα του ΠΜΣ στη Δημόσια Διοίκηση  για το Α’ εξάμηνο θα ξεκινήσουν τη Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020, σύμφωνα με το πρόγραμμα μαθημάτων, που θα ανακοινωθεί. Για την ηλεκτρονική διεξαγωγή των μαθημάτων θα χρησιμοποιείται η πλατφόρμα ΖΟΟΜ η εικονική αίθουσα 975 7961 0246 (https://zoom.us/j/97579610246)

Το προσωπικό του ΠΜΣ στη Δημόσια Διοίκηση θα ήθελε να ευχαριστήσει τους υποψήφιους και τις υποψήφιες για το ενδιαφέρον που εκδήλωσαν στο μεταπτυχιακό του τμήματός και να ευχηθεί καλή ακαδημαϊκή χρονικά και πετυχημένες και ουσιαστικές σπουδές στους νέους μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Σε κάθε περίπτωση αν για κάποιους από τους υποψήφιους εξακολουθούν να υπάρχουν θέματα που προκαλούν ερωτηματικά ή/και απορίες, να μη διστάσουν να επικοινωνήσουν μαζί μας στα τηλέφωνα 2321049229, 2321049135, και στα e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση.